Diensten

De wens van de klant staat bij KEES Bouwprojecten voorop. Ervaren vakspecialisten denken met u mee en zorgen voor slimme en mooie oplossingen. Voor elke klus of verbouwing zijn wij uw betrouwbare en betrokken partner. KEES Bouwprojecten bouwt aan uw wensen.

Badkamers

Veel mensen willen graag een ruimtelijke badkamer met een douche, toilet, wastafel, kastruimte en eventueel een apart bad. Omdat in veel woningen de ruimte voor de badkamer beperkt is, is een slimme indeling vereist. KEES Bouwprojecten denkt met u mee en bedenkt handige oplossingen. Zodat u kunt genieten van een comfortabele badkamer die perfect aansluit bij uw wensen.

Glas

KEES Bouwprojecten plaatst hardglazen douchedeuren en wanden voor badkamerzaken en particulieren. Daarbij is oog voor esthetiek en gebruikersgemak – naast nauwkeurig werken – essentieel voor een perfecte uitstraling. Ook monteren we spiegels en spiegelwanden in badkamers en bedrijfsruimtes. Onder onze vaste klanten bevinden zich veel sportscholen en fysiopraktijken.

In keukens plaatsen wij glazen achterwanden. Deze strakke, efficiƫnte achterwanden passen goed in zowel een moderne als een klassieke keuken. We gebruiken hiervoor geƫmailleerd hardglas, waarvan we de achterzijde in elke gewenste RAL-kleur kunnen leveren.

Interieurbouw

KEES Bouwprojecten ontwerpt en maakt uw interieur op maat, precies zoals u het hebben wilt. Door onze jarenlange ervaring in de werkplaats, op karwei en in de werkvoorbereiding kunnen we u goed adviseren bij de inrichting van uw woning of bedrijf. Garderobekasten, wandkasten of winkelinterieur, kantoorinrichting en balie: we maken alles op maat, in de uitvoering die u wenst.

Keukens

Een keuken is een werkruimte. KEES Bouwprojecten besteedt bij het ontwerp van een keuken dan ook veel aandacht aan hoe u de keuken wilt gebruiken. Indeling en routing zijn essentieel voor het gebruikersgemak en het plezier dat u beleeft aan een nieuwe keuken. Graag adviseren en helpen we u in het realiseren van uw droomkeuken.

Omdat KEES Bouwprojecten bouw met interieurbouw combineert, kunt u de bouw van de complete keuken aan ons overlaten. Van het verbouwen van de ruimte tot het plaatsen van de keuken en de apparatuur tot en met de afwerking. Wij leveren merkkeukens, maar maken ook keukens op maat. Hierdoor kunnen we perfect aansluiten bij uw wensen.

Kozijnen

KEES Bouwprojecten levert en plaatst kozijnen. We komen in elke situatie tot de juiste uitvoering. We werken met producten met het KOMO-keurmerk. Dit keurmerk staat voor gegarandeerde kwaliteit. Dit kwaliteitsproduct gaat een leven lang mee.

Uitbouw en verbouwingen

KEES Bouwprojecten is uw partner bij elke klus, bij een kleine en grote verbouwing of uitbouw. We hebben een jarenlange ervaring in de werkvoorbereiding bij de bouw en interieurbouw en weten goed waar u mee te maken krijgt als u gaat verbouwen. Daarom zijn we desgewenst uw bouwbegeleider. KEES Bouwprojecten neemt uw zorgen weg en zorgt ervoor dat de verbouwing soepel verloopt.